Trabzon’un geleceği için altyapıyı sil baştan yenileyen Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü, 2021 yılında 636 bin metre içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı imalatı gerçekleştirdi.
 
Trabzon’un geleceği için dev tesislerin yanı sıra altyapı çalışmalarına da hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü, kent genelinde içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu imalat çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun göreve başlamasının ardından hizmet atağına başlayan Trabzon İçme Suyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ekipleri, 33 ayda rekor seviyede içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattını şehre kazandırdı. 
 
2 BİN KİLOMETRELİK HAT YAPILDI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, görev süresi boyunca 18 ilçede 1 milyon 650 bin metre içme suyu, 171 bin metre kanalizasyon ve 25 bin metre yağmursuyu olmak üzere toplamda 2 bin kilometreye yakın altyapı hattı imalatı gerçekleştirdiklerini söyledi. Bu rakamın Trabzon tarihi açısından da bir rekor olduğunun altını çizen Başkan Zorluoğlu, bu hizmetlerin 3 yıldan kısa bir sürede tamamlanmış olmasının gurur verici olduğunu belirtti. 
 
2021’DE 637 BİN METRE
2021 yılının da altyapı yatırımları anlamında dolu dizgin geçtiğini ifade eden Zorluoğlu, “TİSKİ Genel Müdürlüğümüz eliyle, bu yıl içerisinde 565 bin metre içme suyu, 47 bin metre kanalizasyon, 20 bin metre yağmursuyu hattı olmak üzere toplamda 632 bin metrelik hat imalatı gerçekleştirerek halkımızın hizmetine sunduk. Sağlıklı kent, temiz su ve sağlam altyapı hedefiyle başlattığımız daha pek çok çalışmamız ise devam ediyor” dedi. 
 
YATIRIMLAR ARTARAK DEVAM EDECEK
Ortahisar’da devam eden tarihi altyapı projesinin yanı sıra tüm ilçelerde devasa altyapı çalışmalarının devam ettiğine değinen Başkan Murat Zorluoğlu, geleceğin Trabzon’unun sağlam temeller üzerine inşa edildiğini belirtti. Zorluoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Aynı tempo ve kararlılıkla şehrimize altyapı yatırımlarına devam ediyoruz. Görev süremiz boyunca hizmetlerimizi daha da artırarak şehrimizin hizmetine sunmuş olacağız.”


TARİH: 31.12.2021

FOTOĞRAF GALERİSİ

DİĞER HABERLER

  • ANA İSALE HATTINDA ARIZA GERÇEKLEŞTİ
    Trabzon İçme Suyu Ana İsale hattının Çukurçayır bölgesini besleyen kısmında bugün öğle saatlerinde arıza meydana geldi. TİSKİ Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Arızanın gerçekleşmesinin hemen akabinde vanalar kapatılarak su akışı engellendi. Ancak ana isale hattının büyüklüğü ve su debisinin y&uu
  • TİSKİ GENEL KURULU TAMAMLANDI
    Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında gerçekleştirilen son oturumla tamamlandı    Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu tamamlandı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis T
  • TİSKİ GENEL KURULU BAŞLADI
    TİSKİ 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında gerçekleştirildi   Trabzon Büyükşehir Belediyesi Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu ilk oturumu, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında gerçekleştirildi.
  • Beden İşçisi Kura Sonuçları Açıklandı
    Beden işçisi kura sonuçları açıklandı.
  • Personel Alımı Mülakat Sonuçları ve Kura Çekimine Hak Kazananların Listesi Açıklandı
    Personel Alımı Mülakat Sonuçları ve Kura Çekimine Hak Kazananların Listesi Açıklandı.