Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü, Ortahisar ilçesinde kanalizasyon hatlarının yağmur suyu menfezlerinden ayrılması çalışmalarına ivedilikle devam ediyor. Bu kapsamda Zağnos Vadisi’nin güney kısmında yer alan yağmur suyu menfezinden kanalizasyon hattını ayırma ve temizlik çalışmaları tamamlandı. Zağnos Vadisi’ndeki menfezin devamında kanalizasyon hatlarının ayrılması çalışmalarına da TİSKİ Genel Müdürlüğünce devam ediliyor.

 
Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, kanalizasyon hatlarının menfezlerden ayrılmasının insan ve çevre sağlığı için ciddi önem taşıdığını ifade etti. Zağnos Vadisi’nde kanalizasyonun menfeze bağlı olmasından ötürü görüntü kirliliği yaşandığını ve istenmeyen kokuların ortaya çıktığını hatırlatan Zorluoğlu, “Tamamlanan çalışmamızla Zağnos Vadisi’nin önemli bir kısmında bu problemi ortadan kaldırmış olduk. Diğer kısmında da aynı çalışmayı gerçekleştiriyoruz. Böylece vadideki görüntü kirliliği ve koku tamamen son bulacaktır” dedi.


TARİH: 14.06.2019

FOTOĞRAF GALERİSİ

DİĞER HABERLER

  • TİSKİ GENEL KURULU TAMAMLANDI
    Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında gerçekleştirilen son oturumla tamamlandı    Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu tamamlandı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis T
  • TİSKİ GENEL KURULU BAŞLADI
    TİSKİ 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında gerçekleştirildi   Trabzon Büyükşehir Belediyesi Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu ilk oturumu, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında gerçekleştirildi.
  • Beden İşçisi Kura Sonuçları Açıklandı
    Beden işçisi kura sonuçları açıklandı.
  • Personel Alımı Mülakat Sonuçları ve Kura Çekimine Hak Kazananların Listesi Açıklandı
    Personel Alımı Mülakat Sonuçları ve Kura Çekimine Hak Kazananların Listesi Açıklandı.
  • TİSKİ MÜLAKAT TARİHLERİNİ AÇIKLADI
    Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü 124 personel alımı için gerçekleştireceği mülakat ve uygulama sınav tarihlerini açıkladı. Sınavlar 28 Ağustos Pazartesi günü başlıyor    Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğüne bağlı TRABSU AŞ. bünyesinde istihdam e