Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürlüğü olarak engelli abonelerimizin faturalarında %50 indirim kolaylığı sağlamaya devam ediyoruz
 
TİSKİ olarak toplumun tüm kesimleri olduğu gibi engelli vatandaşlarımıza da hizmeti bir borç biliyoruz. Yaptığımız hizmet ve çalışmalarla yanlarında olduğumuz engelli vatandaşlarımızın yaşam konforlarını artırmak adına su faturalarında %50’lik indirim uyguluyoruz.
 
Hane halkınızda engelli birey var ise, sizler de TİSKİ’nin %50 su indiriminden faydalanabilirsiniz. İdaremiz, sayaç ayrımı yapılmış veya müstakil aboneliği bulunan, engellilik seviyesinin %40 (yüzde kırk) ve üzerinde olduğunu raporla belgelendiren engellilerin konutlarına %50 (yüzde elli) indirimli su vermektedir.
 
GENEL MÜDÜRÜMÜZ KUTLADI
Tüm engelli vatandaşların 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutlayan TİSKİ Genel Müdürümüz Ali TEKATAŞ, her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında yer alacaklarını belirtti. Her sağlıklı insanın birer engelli adayı olduğu bilinciyle hareket edilmesi gerektiğinin altını çizen Genel Müdürümüz Ali TEKATAŞ, “TİSKİ ailesi olarak engelli vatandaşlarımıza uyguladığımız indirimle ekonomik olarak kolaylık sağlarken diğer tüm hizmetlerimizde de destekçileri olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
 
ŞUBELERİMİZE BEKLİYORUZ
İndirim, Trabzon genelindeki sözleşmelerden yalnızca biri için uygulanabilmektedir. Söz konusu indirimden yararlanmak isteyenlerin, durumlarını gösterir belge ile birlikte TİSKİ Şube Müdürlüklerine başvurmaları gerekmektedir.
 
3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN…



TARİH: 3.12.2019

DİĞER HABERLER

  • TİSKİ GENEL KURULU TAMAMLANDI
    Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında gerçekleştirilen son oturumla tamamlandı    Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu tamamlandı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis T
  • TİSKİ GENEL KURULU BAŞLADI
    TİSKİ 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında gerçekleştirildi   Trabzon Büyükşehir Belediyesi Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu ilk oturumu, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında gerçekleştirildi.
  • Beden İşçisi Kura Sonuçları Açıklandı
    Beden işçisi kura sonuçları açıklandı.
  • Personel Alımı Mülakat Sonuçları ve Kura Çekimine Hak Kazananların Listesi Açıklandı
    Personel Alımı Mülakat Sonuçları ve Kura Çekimine Hak Kazananların Listesi Açıklandı.
  • TİSKİ MÜLAKAT TARİHLERİNİ AÇIKLADI
    Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü 124 personel alımı için gerçekleştireceği mülakat ve uygulama sınav tarihlerini açıkladı. Sınavlar 28 Ağustos Pazartesi günü başlıyor    Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğüne bağlı TRABSU AŞ. bünyesinde istihdam e