TİSKİ personel alım mülakatlarına yaşadığı talihsiz olay nedeniyle katılamayacağını bildiren adayı hasta yatağında sınav yaptıT
 
Trabzon Büyükşehir Belediyesine bağlı TİSKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere personel alım ilanı mülakatları TİSKİ Genel Müdürlüğünün Esiroğlu İçmesuyu Arıtma Tesisi'nde kurulan sınav merkezinde gerçekleştirildi. 17 Şubat-23 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen mülakat ve uygulama sınavlarında 2237 aday tek tek komisyon karşısına çıktı. 
 
TİSKİ Genel Müdürlüğü, oluşturduğu sınav alanında adayların tüm ihtiyaçlarına cevap vermenin yanında hiçbir adayın mağduriyet yaşamaması adına mülakata çeşitli nedenlerle katılamayacağını belirten adayları yerinde mülakata aldı. Geçtiğimiz günlerde talihsiz bir olay yaşayan ve ailesi tarafından durumu TİSKİ yetkililerine bildirilen Fırat Bülbül (27), tedavi gördüğü KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde mülakata alındı. 
 
Komisyon tarafından kendisine yöneltilen soruları cevaplandıran Fırat Bülbül, TİSKİ'nin bu uygulaması nedeniyle kendilerine teşekkür etti. Talihsiz bir olay sonrası hastanede olduğunu belirten Bülbül, "Cuma günü TİSKİ mülakatım vardı. Babam hastaneden çıkmamın mümkün olmadığını ancak bir şekilde mülakata girmem gerektiğini TİSKİ yetkililerine iletti. Onlar da sağolsunlar bugün hastanede mülakatımı yaptılar" dedi. 
 
Personel ilanına Beden İşçisi olarak başvurduğunu ifade eden Fırat Bülbül, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu'nun 'Bizim adaletimize güvenenler mahcup olmayacak' sözünü şimdi daha iyi anladım. Gerçekten şeffaf ve hakkaniyetli bir alım süreci yaşandığına şahit olduk. Büyükşehir Belediye Başkanımıza, TİSKİ Genel Müdürüne ve yetkililerine bize verdikleri değer için teşekkür ediyorum. Böylesi bir uygulama beklemiyordum" diye konuştu. Baba Murat Bülbül de Büyükşehir ve TİSKİ yetkililerine teşekkür etti.


TARİH: 23.02.2020

FOTOĞRAF GALERİSİ

DİĞER HABERLER

  • ANA İSALE HATTINDA ARIZA GERÇEKLEŞTİ
    Trabzon İçme Suyu Ana İsale hattının Çukurçayır bölgesini besleyen kısmında bugün öğle saatlerinde arıza meydana geldi. TİSKİ Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Arızanın gerçekleşmesinin hemen akabinde vanalar kapatılarak su akışı engellendi. Ancak ana isale hattının büyüklüğü ve su debisinin y&uu
  • TİSKİ GENEL KURULU TAMAMLANDI
    Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında gerçekleştirilen son oturumla tamamlandı    Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu tamamlandı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis T
  • TİSKİ GENEL KURULU BAŞLADI
    TİSKİ 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında gerçekleştirildi   Trabzon Büyükşehir Belediyesi Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu ilk oturumu, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında gerçekleştirildi.
  • Beden İşçisi Kura Sonuçları Açıklandı
    Beden işçisi kura sonuçları açıklandı.
  • Personel Alımı Mülakat Sonuçları ve Kura Çekimine Hak Kazananların Listesi Açıklandı
    Personel Alımı Mülakat Sonuçları ve Kura Çekimine Hak Kazananların Listesi Açıklandı.