Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürü Ali Tekataş, İslam aleminin bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini yayımladığı mesajla kutladı.
Kadir gecesinin mübarek Ramazan’nın en değerli gecesi olduğuna vurgu yapan TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, “Kadir Gecesi, Yüce Allah’ın insanlığa kurtuluş çağrısı olan Kur’anın indirilmeye başlandığı mübarek gecedir. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi, kulun Allah’a yakın olduğu gecelerin en önemlisidir. Peygamber efendimiz, faziletine inanarak ve sevabını da yalnız Allah’tan umarak bu geceyi güzel amellerle geçirenlerin geçmiş günahlarının bağışlanacağı müjdesini vermiştir. Ramazanın içinde bir ödül gibi beklenen bu gecede, tüm dualarının kabul olmasını diler, İslam alemine, tüm insanlığa ve ülkemize sağlık ve hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim” diye konuştu.



TARİH: 18.05.2020

DİĞER HABERLER

  • TİSKİ GENEL KURULU TAMAMLANDI
    Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında gerçekleştirilen son oturumla tamamlandı    Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu tamamlandı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis T
  • TİSKİ GENEL KURULU BAŞLADI
    TİSKİ 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında gerçekleştirildi   Trabzon Büyükşehir Belediyesi Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu ilk oturumu, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında gerçekleştirildi.
  • Beden İşçisi Kura Sonuçları Açıklandı
    Beden işçisi kura sonuçları açıklandı.
  • Personel Alımı Mülakat Sonuçları ve Kura Çekimine Hak Kazananların Listesi Açıklandı
    Personel Alımı Mülakat Sonuçları ve Kura Çekimine Hak Kazananların Listesi Açıklandı.
  • TİSKİ MÜLAKAT TARİHLERİNİ AÇIKLADI
    Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü 124 personel alımı için gerçekleştireceği mülakat ve uygulama sınav tarihlerini açıkladı. Sınavlar 28 Ağustos Pazartesi günü başlıyor    Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğüne bağlı TRABSU AŞ. bünyesinde istihdam e