Şehir genelinde devam eden altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Zorluoğlu, “Bugüne kadar 300 kilometrenin üzerinde ilerleme sağladık” dedi
 
Trabzon tarihinin en büyük altyapı hamlesi son sürat devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, beraberindeki TISKI Genel Müdürü Ali Tekataş, daire başkanları ve muhtarlarla Bahçecik, Toklu ve Fatih mahallelerinde yapımı devam eden altyapı çalışmalarını inceledi.
 
TARİHİN EN BÜYÜK ALTYAPI PROJESİ
Şehir tarihinin en büyük ve kapsamlı altyapı çalışmasına imza attıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Bu büyük çalışmayı 2020 yılı içerisinde başlatmıştık. O günden bu yana bir hayli mesafe aldık. Bu proje kapsamında şehir merkezimizde şuana kadar 300 kilometrenin üzerinde içme suyu, kanalizasyon, yağmursuyu ve beraberinde telekomünikasyon ile doğalgaz hattı imalatı gerçekleştirdik. 63 bin vatandaşımıza yeni hattan su vermeye başladık. Çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Bugün de Bahçecik, Toklu ve Fatih mahallemizde yapılan çalışmaları yerinde inceledik” dedi.
 
VATANDAŞLARIMIZ MEMNUN 
Çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğinin altını çizen Başkan Zorluoğlu, “Bazı sokaklarımız çok dar o kısımlarda daha fazla zorluk yaşanıyor. Vatandaşlarımız yapılan çalışmalardan gayet memnun. İnşallah kısa bir sürede bu mahallelerimizde çalışmalar sona erecek. Yapılan çalışma neticesinde bozulan yollarımızın geçici kaplamalarını yapma noktasında planlamalarımızı yapıyoruz. İnşallah buralar da tamamlanınca hakikaten  uzun yıllar bu mahallelerimizin altyapı sorunu kalmayacak” diye konuştu.
 
ANLAYIŞLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Başkan Zorluoğlu şöyle devam etti: “Vatandaşlarımız da sağolsunlar bu bilinçteler ve sabırla buradaki çalışmaların tamamlanmasını bekliyorlar. Elbette konforlarını biraz bozduk hem yürüme anlamında hem de araçlar anlamında sıkıntılar var ama onları da geçici çözümlerle şimdilik çözeceğiz. Çalışmaların tamamı bittikten sonra ise üst yapıyı da tamamlamış olacağız. Vatandaşlarımıza sabır ve anlayışlarından dolayı teşekkür ederim.”


TARİH: 19.12.2022

DİĞER HABERLER

  • ANA İSALE HATTINDA ARIZA GERÇEKLEŞTİ
    Trabzon İçme Suyu Ana İsale hattının Çukurçayır bölgesini besleyen kısmında bugün öğle saatlerinde arıza meydana geldi. TİSKİ Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Arızanın gerçekleşmesinin hemen akabinde vanalar kapatılarak su akışı engellendi. Ancak ana isale hattının büyüklüğü ve su debisinin y&uu
  • TİSKİ GENEL KURULU TAMAMLANDI
    Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında gerçekleştirilen son oturumla tamamlandı    Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu tamamlandı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis T
  • TİSKİ GENEL KURULU BAŞLADI
    TİSKİ 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında gerçekleştirildi   Trabzon Büyükşehir Belediyesi Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu ilk oturumu, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında gerçekleştirildi.
  • Beden İşçisi Kura Sonuçları Açıklandı
    Beden işçisi kura sonuçları açıklandı.
  • Personel Alımı Mülakat Sonuçları ve Kura Çekimine Hak Kazananların Listesi Açıklandı
    Personel Alımı Mülakat Sonuçları ve Kura Çekimine Hak Kazananların Listesi Açıklandı.