Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, sabah saatlerinde düzenlenen mazbata töreninin ardından, büyükşehir belediye başkanlığı makamında gerçekleştirilen devir teslim töreniyle resmen ve fiilen görevine başladı.
 
Belediye binası girişinde personeli ve çok sayıda hemşehrisiyle selamlaşan Başkan Zorluoğlu ve eşi Sevcan Zorluoğlu ile beraberindekiler, selamlaşma sonrası eski başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu tarafından başkanlık makamında karşılandı.

Eski Başkan Gümrükçüoğlu’na yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Başkan Zorluoğlu, “Bugün benim için, şehrimiz için özel bir gün. Mübarek de bir gün. Cuma günü bismillah diyoruz ve söz verdiğimiz gibi süratle hem yeni yönetim anlayışımızı hem de projelerimizi hayata geçirmenin heyecanını yaşıyoruz. Seçimler tamamlandı, neticeleri itibariyle şehrimize, milletimize hayırlı olsun. İlimizden seçilen belediye başkanlarımızı, belediye meclis üyelerimizi ve muhtarlarımızı yürekten tebrik ediyor hepsine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Çok güzel ve başarılı bir kampanya dönemi geçirdiklerini anlatan Zorluoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, seçim kampanya dönemine kendisine destek veren bakanlara, milletvekillerine, AK Parti il teşkilatına, ilçe teşkilatlarına, gençlik ve kadın kollarına, MHP il ve ilçe yönetimlerine, teveccühleriyle kendisini Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı seçen hemşehrilerine teşekkür etti.

TRABZONSPOR’A DESTEK ÇAĞRISI
 
Devir teslim töreni sonunda, göreve gelir gelmez başlattığı yeni kampanya hakkında da bilgilendirmede bulunan Başkan Zorluoğlu şunları söyledi:
 
“Malumunuz bizim geleneğimizde var. Yeni göreve başlayan idarecilere insanlar gelirken hediye, çiçek, çikolata getiriyorlar. Bu güzel bir gelenek. Hediyeleşmek karşılıklı olursa daha da güzel oluyor. Buradan bu seferlik farklı bir kampanyamızı kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz. Biz diyoruz ki ‘Tebrikleriniz Trabzonspor’umuza desteğe dönüşsün’. Ziyaretçilerimden istirham ediyorum; çiçek, çikolata benzeri hediyeler getirmek yerine sosyal medya hesabımdan da paylaştığım Trabzonspor’umuzun hesabına gönüllerinden geçen bir meblağı bağış olarak yatırırlarsa beni ve eminim ki; şehri çok daha mutlu ederler. Dekontu ile ziyaretime gelen değerli hemşehrilerimle de fotoğraf çektirip sosyal medya hesabımdan yayınlayacağımı da ilan ediyorum”

Trabzon'a Büyükşehir Belediye Başkanı olmaktan onur duyduğunu da vurgulayan Zorluoğlu, kampanyanın ilk göstergesi olarak da eski başkan Gümrükçüoğlu’na çiçek yerine Trabzonspor hesabına yatırdığı bir miktar paranın dekontunu takdim etti.

Belediye başkanlığı devir teslim törenine; AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar ve Bahar Ayvazoğlu, AK Parti İl Başkan Vekili Hasan Dilekoğlu ilçe belediye başkanları ve AK Parti il yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.


TARİH: 8.04.2019

FOTOĞRAF GALERİSİ

DİĞER HABERLER

  • DERNEKPAZARI’NDA ALTYAPI SEFERBERLİĞİ
    Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü, Dernekpazarı’na 2025 yılı içerisinde 5 bin 772 metre içme suyu hattı kazandırdı. Devam eden çalışmalarla ilçenin altyapısı güçlenecek     Trabzon Büyükşehir Belediyesi bağlı kuruluşu TİSKİ Genel Müdürlüğü, tüm
  • TİSKİ'DEN MAÇKA'DA DEV ALTYAPI HAMLESİ
      Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Maçka ilçesinde altyapı yatırımlarını sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl önemli çalışmaların hayata geçirildiği ilçede, bu yıl da toplam 260 milyon TL bedelli 6 projenin yapımı devam ediyor.   Trabzon Büyükşehir Belediyesi bağlı kuruluşu Trabzon İçme suyu ve Ka
  • AKÇAABAT’A BÜYÜK ALTYAPI YATIRIMLARI
    Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü geçtiğimiz yıl kendi personeli eliyle Akçabat’a 61 bin 555 metre içme suyu hattı ile 3 bin 636 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı inşa etti.   Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü, Akçaabat ilçesinde içme suyu ve kan
  • TİSKİ’DEN ARSİN’E BÜYÜK YATIRIM
    Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü 2025 yılında Arsin’de 34 bin 753 metre içme suyu hattı ile bin 77 metre kanalizasyon hattı imalatı gerçekleştirdi.   Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü, Arsin'de hayata geçirdiği altyapı yatırımlarıyla ilçenin i&ccedi
  • BÜYÜKŞEHİR YOMRA’YI YATIRIMA BOĞDU
    Kentin dört bir yanında çalışmalarına devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri Yomra’da içme suyu sorununu tamamen gidermeyi amaçlıyor.   Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde altyapı yatırımlarını kararlılıkla sürdürüyor