Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun Arsin programına TİSKİ tam takım katıldı. Mahallelerin sorunlarının konuşulduğu muhtarlar toplantısında TİSKİ’nin çalışmaları hakkında katılımcılara bilgiler verildi.
 
 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun, ilçe ziyaretleri kapsamındaki son durağı Arsin oldu. İlçede ilk olarak Arsin Belediyesi’ni ziyaret eden Başkan Zorluoğlu Başkan Muhammet Sait Gürsoy’la görüştü. Belediye ziyaretinin ardından ilçede esnaf ziyareti gerçekleştiren Başkan Zorluoğlu daha sonra göreve yeni atanan Arsin Kaymakam Vekili Ömer Ahmet Özdemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Arsin programının son ayağı olan muhtarlar toplantısında tüm mahalle muhtarlarının soru, görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Zorluoğlu, seçimden önce ne söylemişlerse seçimden sonra onu yapmanın gayretinde olduklarını dile getirdi.
 
ADALET VE HAKKANİYET ANLAYIŞIYLA
Tüm ilçelere adalet ve hakkaniyet anlayışı içerisinde hizmet götüreceklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Bu noktada sizlerden alacağımız talepler, bildireceğiniz sorunlar ve çözüm yollarına göre bizde yatırım programlarımızı hazırlıyoruz. 2020 yılı yatırım programını hazırlama arifesindeyiz. Bu yatırım programı sadece yol ile içme suyu ile alakalı değildir. Bir bütün olarak bütün Trabzon’da yapacağımız çalışmaları yatırım programında hepimiz göreceğiz. Yıl başladığında hangi ilçede, hangi mahallede ne yapacağımızı herkes bilecek. Bu şekilde 5 yıllık bir perspektifle bu hadiseye yaklaşıyoruz. 5 yıl içinde inşallah, var olan sıkıntıların büyük bölümünü aşabileceğimize, Trabzon’umuza önemli hizmetler kazandıracağımıza inanıyoruz.” dedi.
 
TİSKİ’NİN ÇALIŞMALARINA DEĞİNDİ
Konuşmasında TİSKİ’nin çalışmalarına da dikkat çeken Başkan Zorluoğlu, “TİSKİ Genel Müdürlüğümüz gerekli planlama çalışmasını yaptı. 2 milyarlık yatırım yapmak suretiyle inşallah ilçelerimizin sorunlarını önemli ölçüde çözmüş olacak. Yine yollarla ilgili İlçe Belediye Başkanımızın ifade ettiği gibi, ilçe belediyesi, büyükşehir ayrımı yapmıyoruz. Biz hepimiz bir bütünün parçalarıyız. Elbette kendi sorumluluk alanımızdaki işlere öncelik vereceğiz ama elbette ilçe belediyemizin gücünün yetmediği noktalarda da gerekli desteği sağlayacağız. İstişare içinde, işbirliği içinde, birbirimize destek vererek bu noktaya geldik. İnşallah bu işbirliğini daha da geliştireceğiz ve Arsin’imize hak ettiği hizmeti vereceğiz.” İfadelerini kullandı.
 
HER ZAMAN KAPIMIZ AÇIK
Başkan Zorluoğlu, konuşmasının ardından mahalle muhtarlarını tek tek dinleyerek sorularını yanıtladı ve istişarede bulundu. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur, genel sekreter ve genel müdür yardımcıları ile daire başkanlarının hazır bulunduğu toplantıda muhtarlardan gelen talep ve şikâyetlere TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, tek tek cevap verdi. Tüm çalışmaların bir program dahilinde gerçekleştirileceğinin altını çizen Genel Müdür Tekataş, kapılarının muhtarlara her zaman açık olduğunu da yineledi.


TARİH: 12.11.2019

FOTOĞRAF GALERİSİ

DİĞER HABERLER

  • ANA İSALE HATTINDA ARIZA GERÇEKLEŞTİ
    Trabzon İçme Suyu Ana İsale hattının Çukurçayır bölgesini besleyen kısmında bugün öğle saatlerinde arıza meydana geldi. TİSKİ Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Arızanın gerçekleşmesinin hemen akabinde vanalar kapatılarak su akışı engellendi. Ancak ana isale hattının büyüklüğü ve su debisinin y&uu
  • TİSKİ GENEL KURULU TAMAMLANDI
    Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında gerçekleştirilen son oturumla tamamlandı    Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu tamamlandı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis T
  • TİSKİ GENEL KURULU BAŞLADI
    TİSKİ 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında gerçekleştirildi   Trabzon Büyükşehir Belediyesi Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu ilk oturumu, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında gerçekleştirildi.
  • Beden İşçisi Kura Sonuçları Açıklandı
    Beden işçisi kura sonuçları açıklandı.
  • Personel Alımı Mülakat Sonuçları ve Kura Çekimine Hak Kazananların Listesi Açıklandı
    Personel Alımı Mülakat Sonuçları ve Kura Çekimine Hak Kazananların Listesi Açıklandı.