Kanalizasyon birimi çalışanlarımıza görüntüleme, iş sağlığı ve güvenliği ile diğer eğitimler uzman kadro tarafından uygulamalı olarak verildi.
 
TİSKİ bünyesinde kurulan Kanal Ruhsat birimi sayesinde yeni yapılan imalatlar projelendiriliyor. Birim maharetiyle kişi sayıları ve işyerlerinin büyüklüğüne göre yeterli çapta imalatların yapımına imkân sağlanıyor. Yine, kaçak kanalizasyon bağlantıları, yağmursuyu hatlarının kanalizasyon hatlarına bağlanması gibi nedenlerle belli bir kapasitesi olan hatlarda özellikle yağmurlu havalarda aşırı yükleme oluyor. Bu tür olaylar karşısında en büyük mağduriyeti vatandaşlarımız yaşıyor.
 
MAALİYETLER DÜŞECEK
İlgili birimlerimizin imalatları daha teknolojik ortamda denetleyebilmesi adına kanal görüntüleme cihazları en büyük yardımcımız konumundalar. İlgili personellerimiz belirli eğitimlere tabi tutularak, son teknoloji ürünlerin tanımı sağlanıyor. Cihazlar sayesinde noktasal tespitler yapılıp gereksiz kazılar yapılmayıp yol kaplamalarına zarar verilmiyor. Maliyetlerde ciddi düşüşler sağlanıyor.
 
CİDDİ BİR DENETİM SİSTEMİ
Bu kapsamda kanalizasyon birimi çalışanlarımıza kanal görüntüleme, iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili diğer eğitimler uzman kadro tarafından uygulamalı olarak verildi. Gerekli eğitimler sonrası İşletmeler Daire Başkanlığına bağlı 6 bölge müdürlüğümüze cihazların temini sağlanacak. Hat tıkanıklıklarına bu cihazlar ile müdahale edilerek arızalar kısa sürede çözüme kavuşturulacak. Cihazlar sayesinde arıza tamiratı ve vatandaş memnuniyetinin yanı sıra ciddi bir denetim sistemi de kurulmuş olacak. 



TARİH: 19.11.2019

FOTOĞRAF GALERİSİ

DİĞER HABERLER

  • TİSKİ GENEL KURULU TAMAMLANDI
    Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında gerçekleştirilen son oturumla tamamlandı    Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu tamamlandı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis T
  • TİSKİ GENEL KURULU BAŞLADI
    TİSKİ 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında gerçekleştirildi   Trabzon Büyükşehir Belediyesi Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu ilk oturumu, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında gerçekleştirildi.
  • Beden İşçisi Kura Sonuçları Açıklandı
    Beden işçisi kura sonuçları açıklandı.
  • Personel Alımı Mülakat Sonuçları ve Kura Çekimine Hak Kazananların Listesi Açıklandı
    Personel Alımı Mülakat Sonuçları ve Kura Çekimine Hak Kazananların Listesi Açıklandı.
  • TİSKİ MÜLAKAT TARİHLERİNİ AÇIKLADI
    Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü 124 personel alımı için gerçekleştireceği mülakat ve uygulama sınav tarihlerini açıkladı. Sınavlar 28 Ağustos Pazartesi günü başlıyor    Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğüne bağlı TRABSU AŞ. bünyesinde istihdam e