Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürü Ali Tekataş, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Vatandaşların huzurlu ve güven içerisinde bir bayram geçirebilmeleri için TİSKİ olarak gerekli tüm tedbirleri aldıklarını belirten Genel Müdür Ali Tekataş, bayram süresince kesintisiz su temini için Trabzon’un hizmetinde olacaklarını söyledi.
“Kurban Bayramı’nın şehrimize, milletimize, İslam Alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini niyaz ediyorum” diyen Tekataş şöyle devam etti:
“Bayramların özünde dayanışma, hoşgörü ve yardımlaşma vardır. Bayramlar dostluğu, sevgiyi paylaşmaktır ancak insanlık olarak içinden geçtiğimiz zorlu salgın süreci, yaşamımızda birçok alışkanlığımızın değişmesine ve özellikle bayramlarda alışık olduğumuz ziyaretlerin bu süre zarfında sosyal mesafe kuralları ile hijyen kurallarına uyularak yapılmasını elzem hale gelmiştir. Bu bayramı da gönüllerimiz bir oldukça, tedbirlere riayet ettiğimiz müddetçe mesafelerin bir önemi olmadığı bilinciyle geçireceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit ailelerimiz olmak üzere bütün hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle tebrik ediyorum.”
 



TARİH: 30.07.2020

DİĞER HABERLER

  • TİSKİ GENEL KURULU TAMAMLANDI
    Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında gerçekleştirilen son oturumla tamamlandı    Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu tamamlandı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis T
  • TİSKİ GENEL KURULU BAŞLADI
    TİSKİ 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında gerçekleştirildi   Trabzon Büyükşehir Belediyesi Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu ilk oturumu, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında gerçekleştirildi.
  • Beden İşçisi Kura Sonuçları Açıklandı
    Beden işçisi kura sonuçları açıklandı.
  • Personel Alımı Mülakat Sonuçları ve Kura Çekimine Hak Kazananların Listesi Açıklandı
    Personel Alımı Mülakat Sonuçları ve Kura Çekimine Hak Kazananların Listesi Açıklandı.
  • TİSKİ MÜLAKAT TARİHLERİNİ AÇIKLADI
    Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü 124 personel alımı için gerçekleştireceği mülakat ve uygulama sınav tarihlerini açıkladı. Sınavlar 28 Ağustos Pazartesi günü başlıyor    Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğüne bağlı TRABSU AŞ. bünyesinde istihdam e